GÃ¥ til kommentarer

Interview med DB!

Her til aften fangede jeg også den nye superbruger db / Mohammed, som indvilligede i at indgå i et interview til NsEkstra.dk!


Spørgsmål
db / Mohammed

Det er kommet frem at der måske kommer et monster på Netstationen passer det?
Måske ;)

Jeg har set brugeren Monster som har en monsterfigur, hvad har i af planer med den?
Lige pt. er brugeren stadig under "opbygning" der testes stadig, og forsøges med nogen funktioner, den skal jo helst være fejlfri, mere kan jeg ikke røbe.
Du er stadig forholdsvis ny superbruger, hvordan synes du brugerne har taget imod dig?
Ja, jeg har nu været ansat i 12 dage, og har ikke rigtigt fået vist hvad jeg dur til. Derfor er der mange der "hater" på mig pga. min datid. Jeg laver faktisk mere end hvad brugerne tror.
Igen så vil jeg lige sige, at jeg ikke har så mange funktioner som brugerne tror. Jeg er jo ny og man giver ikke adgang til hvem som helst, da man på få minutter kan ødelægge hele chatten.
Der kører jo også rygter om at jeg kun blev valgt som sb pga. jeg kender costa og playermac irl. dette passer ikke. Jeg blev ansat pga. mine erfaringer, sb'erne har fælles besluttet at jeg og mager(peter) skulle ansættes Jeg arbejder hårdt med crewet for at sparke tingene igang!


Jeg har set folk svine dig til, hvordan forholder du dig til det?
Jeg holder hovedet koldt, og dømmer efter chattens regler, som man har accepteret som bruger ved oprettelse. Men ellers, så plejer jeg at trykke på "ignorer" knappen, hvis en bruger bliver alt for belastende og gerne vil diskutere for at spilde min tid og andre brugers tid, som gerne vil have support.

Du er ikke lige så hurtig til at banne folk hvis de går dig på, hvorfor?
Ja, jeg er ikke så glad for at banne folk. Jeg plejer at give "advarsler" til brugere der ikke overholder reglerne, eller chikanerer andre brugere. Efter 3+ advarsler, plejer jeg at fortælle brugeren at næste gang så jeg nød til at banne, så jeg synes selv at jeg er meget flink omkring dette.Hvis brugerne kunne opføre sig ordenligt, så ville brugerne spare os for en masse tid og diskution. - Det lyder sku fornuftigt!

Hvordan har du tænkt dig at gøre en forskel for Netstationen og os brugere?
Jeg har tænkt mig at sparke en masse events igang med crewet! Jeg vil have at chatten bliver som den var i "de gode gamle dage". Celeb chats, konkurrence, events, flere ting(både nye og gamle), shops der opdateres oftere, brugervenligt indhold af ting/tøj (her tænker jeg på pige brugere, som ønsker flere feminint grafik). Jeg vil gøre hvad jeg kan for at få chatten til at være mere baseret på et irl. HøjHus, end hvad den er nu! Dette vil jeg gøre ved hjælp af de ansatte i crewet. Men lige pt. må jeg nøjes med det jeg har adgang til og kan/må gøre, og overlade det "store" arbejde, til olli, playermac og andré!

Tak for din tid!
Helt iorden, nu skal jeg vidst svare alle de sure brugere der jagter mig :D

Skrevet af Kaaz
00:43 21.11.2012


Du skal være logget ind for at kunne skrive her...