Regler for brug af NsEkstras tagwall FAQ frequently asked questions)
HTML-Guide

Regler for brug af NsEkstra’s tagwall

Hensigten med at have en tagwall er, at vores brugere kan skrive til og om NsEkstra. Alle kan læse vores tagwall, men man skal have en bruger på NsEkstra for at kunne oprette indlæg. For at tagwall'n kan fungere, skal der være nogle regler for, hvad den skal bruges til. 
Reglerne er kort og godt følgende:

I tagwall'n kan du:
- Stille spørgsmål til redaktionen.
- Forslå nyt til avisen.
- Give ris og ros.
- Chatte med brugere.

Det er ikke tilladt:
- at spamme.
- at chikanere andre brugere.
- at nedstemme artikler uden kommentar.
- at skrive nedsættende om andre eller andres aviser.
- at reklamere for alt mellem himmel og jord.
- at sprede pornografisk materiale via avisen.
- at udgive sig for at være en anden end den man er.
- at deltage med flere brugere i en konkurrence eller -videregive svar
.
- at spamme i vores auktioner
.

Overholdes reglerne ikke kan det medføre blokering af din bruger og din e-mailadresse.

 
NsEkstras supportere kan blokere din bruger, hvis du ikke overholder de anvisninger de giver. Tvivlsspørgsmål henvises til Mr Flint.

FAQ (frequently asked questions)

Hvordan opretter jeg en bruger?
For at få mulighed for at skrive i tagwall og sende beskeder til hinanden, skal du være logget ind.

Først og fremmest skal du oprette dig en bruger, men inden du overhovedet opretter noget, skal du læse reglerne. Reglerne findes her. Når du har læst og accepteret disse simple regler, er du klar til at oprette dig som bruger i vores community.

For at oprette en bruger, skal du trykke på "Opret bruger", lige under login boksene i venstre side. Du skal udfylde det med følgende: Brugernavn, kodeord og e-mail adresse. Når du har udfyldt disse felter, trykker du på "Opret bruger" umiddelbart lige under de tre felter. Du modtager nu en e-mail på den angivede adresse, med et aktiveringslink. Du skal aktivere din bruger inden 2 timer, ellers må du oprette den igen. Din bruger virker ikke før du har aktiveret linket.

Hvorfor skal jeg opgive en e-mail adresse?
Da du kan byde på auktioner når du har en bruger på NsEkstra, er vi nødt til at have din email adresse. Vi bruger emailadressen for at køber og sælger kan få kontakt efter at auktionen er afsluttet.

Hvordan logger jeg på?
Du kan logge på din bruger når du har aktiveret den. Du logger ind ved at du indtaster dine oplysninger i de to felter, lige under menuen. Du bliver kun godkendt af systemet, hvis du skriver brugernavn og kodeord præcis, som du oprettede det. Altså oprettede du med små bogstaver, kan du kun logge på ved at skrive små bogstaver. Du har nu adgang til at kunne skrive i tagwallen, og sende post til andre brugere på NsEkstra.

Hvordan indsender jeg en artikel?
Som bruger på NsEkstra har du mulighed for at indsende en artikel til redaktionen.

Du klikker ind i Artikler og trykker på "indsend artikel". Husk at udfylde alle felter, da den ellers ikke vil blive tilføjet.

Alle i crew kan læse din artikel men den er først synlig for alle, når den er aktiveret. Der vil blive læst korrektur og indsat billeder efter den ansattes vurdering.

Det er ikke muligt at sætte billeder ind i din artikel direkte. Du kan sende dit billede til artiklen med email, lægge det ind i din brugerprofil på NsEkstra eller bruge billeder fra internettet. Dvs. hvis du har adgang til en server, kan du henvise til billeder du har der ved at skrive html-koden til det.

HTML-koden til billeder er: <img src="http://www.Link.jpg">

Spørgsmål vedr. indsendte artikler rettes til Mr Flint.

Hvordan skriver jeg i tagwall?
Når du
er logget ind på din bruger, kan du deltage i debatten på NsEkstra. I tagwall skriver du beskeden i den øverste linie og trykker på tilføj. Se hvordan herunder:


Hvor ofte skal jeg være online for at undgå sletning af min bruger?
Inaktive brugere kan slettes uden varsel efter 6 måneder - men sletning sker ikke automatisk. For at undgå sletning, anbefales du at sætte NsEkstra som din startsideKlik på huset øverst på siden for at aktivere NsExtra som din startside. og aktivere autologin, derved vil du holde din bruger aktiv og blive opdateret dagligt.

Hvad sker der hvis jeg kommer til at fortælle svar i konkurrencer?
Det er selvfølgelig ikke tilladt at videregive svar til NsEkstras konkurrencer. Vi vil jo gerne have fair play her på NsEkstra. Hvis du alligevel kommer til at skrive svaret i f.eks. tagwall, så vil du blive udelukket fra deltagelse i den pågældende konkurrence.

Hvor længe er jeg blokeret hvis jeg bryder NsEkstras regler?
Normalt vil en blokering vare i max. 3 dage, det er supporternes arbejde at vurdere forseelsen. I gentagende forseelser og i tilfælde af grov overtrædelse kan en blokering blive af varig art. Både af den pågældende bruger, domæne og af IP. Er din bruger blevet blokeret, kan du kontakte Mr Flint via brevsystemet på NsEkstra eller på NetStationen for at få oplyst hvor længe blokeringen vil vare.«Tilbage